Alla inlägg under augusti 2012

Av Hanna Boman - 10 augusti 2012 13:38

Igår startade årets Sail. Jag cyklade ner till Sailkyrkan och då var det Musikcafé med Strängmusiken från Pingstkyrkan. När jag kom ner där så satt Jan där och "väntade" på mig, eller nej! Så var det ju inte riktigt, utan vi satt ner och pratade lite.

Efter ett tag så tog vi oss till SailCafét och handlade lite fika, som var riktigt gott!

Senare sen så var det dax för lite Gospelcafé som Ulf Sundkvist & Stefan Nordström höll i och sjöng en hel del bra gospelsånger från 70-talet och framåt tror jag väl att det var. Bra var det i alla fall!

Lite korta regnskurar hann ju med komma emellanåt under tiden där nere, lite trist...men vädrets makter kan man ju inte styra över.

  

Ulf & Stefan


 






Av Hanna Boman - 9 augusti 2012 14:28

Ojdå, idag har jag redan varit nere hos viktväktarna när det bara är tidig eftermiddag. Grejen där är ju att jag var där på morgonklassen denna gången klockan 9:30.

Den här veckan pratades det om motion och vad det finns för olika sorters motionssysselsättning. För det finns ju en hel del faktiskt som till exempel; styrketräning & promenader & simning & löpning & cykling (som är mitt så kallade "motionsverktyg" just nu i alla fall).

Hur gick det med mig vägning denna veckan då? Eeeh, vill ni verkligen veta det? Jodå, jag ska tala om det.

Vågen visade 61,1 kg. Med andra ord -1,6 kg!

Bra jobbat Hanna!

Men vad är det som gör att det blir plus ena veckan och sedan minus andra veckan? För så har det varit nu de senaste veckorna ju, varannan vecka typ.

Lite tankar på vad som händer de veckorna som det är plus, är väl en liten läxa för mig till nästa vecka!


Av Hanna Boman - 8 augusti 2012 17:39

Imorse låg jag i sängen och fundrade på om jag skulle ta mig ut på cykeltur idag eller inte. Men visst blev det en cykeltur, om väldigt blåsig och kall så gjorde jag ju det i alla fall.

Jag hade bara t-shirt och trekvartbyxor på mig. Så lite lagom kallt och blåsigt var det när jag kom ner till Borgmästarefjärden. Cyklade en ganska så lång runda som blev ner mot Blåport och sen förbi högskolan. Sen kom jag ju till sjukhuset efter mycket om och men, över järnvägsövergången och förbi kyrkogården tills jag kom till Polhemsgatan och Pantarholmen igen. Då tog jag sen en sväng in mot Willys och handlade innan jag sedan styrde kosan hemåt igen och då blev det ju självklart Borgmästarekajen in till stan igen.


Psst, den här cykelturen blev av på grund av lite sms-kontakt med en. Då tänkte jag; "nejmen nu har jag ju talat om detta för en och då måste det minsann bli av..."

För annars skulle jag säkert bara suttit hemma nästintill hela dagen med en liten cykeltur till bara Cityhallen, hehe! 

Så det känns ju riktigt bra att jag kom ut på den här turen nu!


/Tjing

Av Hanna Boman - 7 augusti 2012 23:19

Ikväll har det varit körövning inför Sailet på lördagkväll i Sailkyrkan.

Ojoj, vad roligt det var att träffas och få sjunga igen efter en hel vår och sommar! En del sånger var det väl somjag inte har hört innan eftersom jag började ju nu efter nyåret. Men det får väl gå som det går helt enkelt, hehe!

Med andra ord så kommer det gå alldeles utmärkt, för det har jag bestämt! Vi kommer sjunga åtta sånger på lördagkväll klockan 18.

Första gången som jag är med och sjunger i den kören under Sailet, vilket kommer bli riktigt roligt.

Jag har varit med som åhörare de senaste åren och nu är jag med själv också!


Alltså på lördag klockan 18 i Sailkyrkan, ni kommer väl dit?


/Tjingeling

Av Hanna Boman - 7 augusti 2012 11:31

I början av sommaren när jag skulle baka så gick min gamla elvisp sönder, eller INTE helt sönder för maskinen i sig funkar väl fortfarande. Utan visparna lossnade ur sitt fäste så jag har inte vågat använda den sedan dess.

Men nu i söndags traskade så jag upp till Åhléns och köpte mig en ny elvisp och det är med turbo i sig, så det kommer väl gå fort nu att svänga ihop en smet.

Så nu kan här bakas igen, skönt!

Kan ju säga det att jag hade aldrig klarat mig utan elvisp till jul och önskat mig en i julklapp, hehe!

Hm, nu hade jag ju fortfarande lite födelsedagspengar kvar i plånboken och då använde jag de pengarna, så himla bra!


 


Av Hanna Boman - 6 augusti 2012 23:41

Idag har jag varit nere till HÅRFIXARNA och fixat mina naglar med en så kallad naturell förstärning. Jag har aldrig varit på någon nagelvård tidigare i mitt liv och nån gång ska väl vara den första, eller hur?

Det kändes lite lyxigt att sitta där och bli lite ompysslad minsann!


 

Före


 

Efter


Jag är nöjd och hoppas att det kommer att bli bättre naglar nu, så att de kommer att växa lite med.


Av Hanna Boman - 3 augusti 2012 21:59

Ja, idag blev det en liten så kallad mellanminicykeltur. Inte alls så värst långt. Cyklade som alltid Borgmästaregatan ner och sen över mot Borgmästarekajen och cyklade bort emot Pantarholmen.

Kom inte längre än till Nellys Café och kanske en liten bit till. Sen var det bara att vända och cykla hem igen. Anledningen till detta vill jag inte tala om här och självklart inte senare heller. Men annars var det ett väldigt skönt väder att cykla i som säkert inte tog mer än en halvtimma.

Bättre lycka nästa gång!


/Tjingeling

Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16
17
18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards