Alla inlägg under november 2012

Av Hanna Boman - 26 november 2012 15:57


   


 


 




   


       


Dessa Astrid Lindgren-figurer är verkligen en del av mina favoriter, jag kan garantera att det finns fler...hihi!




Av Hanna Boman - 25 november 2012 22:39

Har även hunnit vara på en eftermiddagsgudstjänt uppe i Metodistkyrkan/Emanuelskyrkan. Där Walla Carlsson höll i hela gudstjänsten. Tror väl knappast att ingen visste vad de skulle göra, hehe!

Det sjöngs en hel del sånger, vet inte om de brukar göra det annars också. Men det är alltid trevligt att sjunga psalmsånger i den mån man kan dem förstås, hehe (denna gången kunde jag väl de flesta, eller)? Jodå, det kunde jag.

Många fina vittnesbörd av en del från Metodistkyrkan, som berörde på många olika sätt!


Av Hanna Boman - 25 november 2012 22:05

**Idag så traskade jag ner till Pingstkyrkan i typ hundranittio, var lite lagom sen i starten...men hann ner och var väl på plats fem minuter innan gudstjänsten började. Kan ibland kännas lite sent tycker jag, hehe!**


En fin gudstjänst som handlade om mission i andra länder. Fick ta del av predikan av Caroline Jarwa som har varit nere i Mellanöstern i tre och ett halvt år som missionär.

Det var även kollektgång!









 

Av Hanna Boman - 24 november 2012 23:28

Idag har då årets Julbuffé gått av stapeln i vanlig ordning veckan innan första advent. Det hela började ju då med lite lotteriförsäljning och glögg med pepparkaka som liten välkomstdrink!

Jag känner mig lite lagom trött just nu i denna stund så vet dessvärre inte vad jag sak skriva, men kan väl skriva att det var mycket god julbuffémat som alltid. Så det var ju inte alls svårt att äta sig mätt precis, hehe!

Men vi fick lite knep & knåp på borden som skulle lösas under den tid som vi satt och åt. 

Fast både jag och Linn var lite dåliga på att göra det där utan vi satt och pratade mest istället med varandra, minst lika trevligt ju!


Sedan var det även dax för efterrätt som bestod av hemgjord ostkaka med sylt & grädde och även Ris ala Malta med saftsås plus en massa snask förstås och kaffe. Mums!


När sedan uret visade 18 var det dax för Helgmålsbön inne i kyrksalen, där Korsdraget Gospel höll i sång & musik.

Det var längesedan jag var med i den kören och sjöng nu, så det var riktigt roligt att få höra och se dem igen...verkligen lycka för mig!


Sedan var det ännu mera fika, jag tror nog att jag har ätit mat för en hel vecka nu eller nåt...hehe (skojar bara).

Mandelmussla med grädde & sylt, mums! Och självklart kaffe till detta också!


 


 

 

 

    Korsdraget Gospel


 


TACK alla som varit med i kommitén och sett till att göra detta möjligt ännu ett år!















 

Av Hanna Boman - 23 november 2012 22:00

Ikväll har det varit en massa förberedelser inför morgondagens Julbuffé. När jag kom dit så var det inte så värst mycket och göra eftersom bord och sånt redan var uppställt och så redan igårkväll av "personalen i kommitén".

Men det finns ju alltid en massa att göra för det, som t ex skala potatis och skiva korv. Skriva skyltar till där maten ska vara på det stora serveringsbordet. Sen plocka fram grejer till en del av lotterierna. Jag har ju som vanligt hand om "godislotteriet", jag tror att jag har tagit hand om det de senaste tio åren i alla fall. Lättast tycker ju jag eftersom det ska vara till barnen, så därför vill jag mer än gärna ta hand om det år efter år...hehe!

En ganska så bra kväll trots allt, för detta är ju årets största höjdpunkt i kyrkan. Alla är med i församlingen och bidrar med någonting i matväg och mycket annat.

Så hoppas på en fantastiskt trevlig eftermiddag/kväll imorgon!


/Kram & Godnatt











 

Av Hanna Boman - 22 november 2012 22:55

Torsdag idag och då har väl jag varit hos viktväktarna? Jomen precis, exakt! Denna dag eller kväll känner jag ingen motivation till att uppdatera med detta inlägg, men brukar ju göra det varje vecka...så varför inte denna?

Men kvällens möte handlade om "Vad har du för ursäkt" och det kan ju vara ursäkter till att gå ut på promenad (för att det regnar t ex). Eller att man inte orkar ta sig till gymmet för att fåtöljen där hemma är skönare. Jamen några exempel på man kan ha för olika ursäkter till att slippa.

Då  kan det ju då vara lättare att få med sig någon ut på ditt träningspass så man är två eller fler om det. Och betydligt mycket roligare med kanske.

Ja just det, nu kommer vi till det här med vad den där vågen visade idag när jag ställde mig på den. Känns inte som om jag vill tala om det, men okej då... 62,2 kg vilket även denna veckan var plus. Med andra ord +0,6 kg.


Jaa, det var det som var anledningen till att jag absolut INTE kände någon motivation till detta inlägget...men nu är det gjort. Eeeh, min läxa till nästa vecka då är att skriva en CHECKLISTA och visa. Det undrar ju jag hur det kommer att gå, hmm!

Inte bra denna veckan heller Hanna, skärpning!


 



Av Hanna Boman - 21 november 2012 21:34

  Ikväll har jag varit nere i Pingstkyrkan på en fantastiskt bra föreläsning med Jonas Helgesson. FRörsta gången för min del som jag har sett och hört honom lajv.

En helt fantastiskt människa att verkligen få publiken att skratta och vara med i hans humor. För humor och sånt, det hade han ju verklígen minsann.


 


Han har ju även skrivit tre böcker: Grabben i kuvösen bredvid & Ett CP-bra liv & Etiketter ska man sätta på julklappar -inte på människor.


          

Han sålde "Etiketter ska man sätta på julklappar -inte på människor" nere i foajén efteråt, vilket jag då köpte.

Förra året köpte jag "Grabben i kuvösen bredvid", fast har fortfarande inte läst den...men nu ska jag fakstiskt ta och göra det, efter att han berättade lite om den boken också. Då känner jag ett sug efter att läsa den. 


Boken "Ett CP-bra liv" kanske jag får önska mig i julklapp då!




Av Hanna Boman - 20 november 2012 22:31

Ikväll har vi haft vårat egentligen allra första MUUR-möte i kyrkan (Mariedalskyrkans Unga Ungdomsråd, som tidigare då hette UR (ungdomsråd).

Det kom väl upp en hel del bra beslut, och sånt som jag inte kan skriva & berätta om här...men jag kan ju ge en bild på min så kallade fikatalltik. Peter som denna kväll hade hand om fikat och jag tog hand om inledningen.

Läste en text från boken Under ytan.


 

Mitt fika för kvällen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards