Alla inlägg under maj 2013

Av Hanna Boman - 11 maj 2013 17:39

Oups, vi hade ju Tonår i vanlig orning igårkväll...men har visst missat att uppdatera om detta. Kände inte så värst stort sug efter det igårkväll då jag kom hem och sen har det inte blivit av tidigare idag heller. Hmm, men nu ska dert bli av i alla fall.

På programmet igår så stod det Filmmakarkväll och då innebar det att vi skulle leta upp en bra bibeltext occ utgå ifrån den. Bibeltext förresten, det var ju en bibeltext från Jona 5:4.

Jona lämnade staden och slog sig ner öster om den. Där byggde han sig en hydda, så att han satt i skugga medan han väntade på att få se hur det skulle gå med staden".



 


Det tog ju verkligen hela kvällen att fixa klart det här och få det klart, men roligt hade vi i alla fall!

I mellanakten så blev det lite fika i form av kladdkaka & glass & saft!


Det var inte så värst många av ungdomarna där igår utan det var väl fyra stycken och två ledare, ganska så bra fördelat...eller hur?





Av Hanna Boman - 7 maj 2013 21:34

Viktväktarna fick jag gå till idag (tisdag), eftersom det är röd dag på torsdag. Så jag var där den sensena klassen ikväll, hehe!

Och vad pratades det om ikväll då? Jo minsann, det pratades om att sätta "FOKUS PÅ FRUKOST!" Självklart då vad man äter till frukost och då är det väl för de flesta att frukosten är densamma från morgon till morgon, eller?

Åtminstone är det verkligen så för mig att det ska vara en tallrik havregrynsgröt med mosad banan i. Självklart så kan jag skifta och äta t ex lättfil & flingor, i alla fall på sommaren. Fast visst kan jag äta gröt då också, men inte i samma mängd som på vintern. Sån är jag och kallar väl det då för sommarfrukost/vinterfrukost.


Jahaja, och vad sa den där vågen nu då när jag ställde mig på den? Jodå, jag är väl relativt nöjd även om det nu denna veckan blev ett plus. Min MÅLVIKT den ska jag ju hålla mig till, så var detta bra.

Vågen stannade denna veckan på 60,2 kg, vilket resulterade i +0,9 kg. Jag hade ju ett ganska så stort minus förra veckan som jag väl egentligen inte ska ha nu, eftersom jag ska ju ligga på mina 60 kg som var min MÅLVIKT!


Så bra jobbat denna så kallade halva vecka då Hanna!



   

Av Hanna Boman - 7 maj 2013 15:31

Åh, visst blir man glad av att se dessa vitsippor?
Nu äntligen har våren kommit!
När jag cyklade hem ifrån kyrkan igår så kunde jag inte låta bli att ta fram mobilkameran och fota lite!

/Tjingeling

Av Hanna Boman - 6 maj 2013 22:00

Ojojoj, idag så satte jag mig på cykeln för att cykla ut till kyrkan hämta en bok till Söndagstimmen.

Ett riktigt skönt cykelväder, årets första långa tur på cykel för mig. Men det var grymt jobbigt både på ditvägen och sedan hemvägen.

Jag vet inte vad som var felet, har nästan aldrig kännt så tidigare då jag har cyklat en lång runda för första gången.

Men jag tog mig ju både dit och hem i alla fall. Och boken fick jag också med hem, anledningen till att jag var ute och hämtade den var för att nu på söndag är det jag som har söndagstimmen. Känns lite bra att ha kunnat kolla igenom vilken text och så man ska läsa.

Hehe, den texten som står på tur nu är verkligen inte lång...så jag tror nog att jag tar en text till.


 



 

Borgmästarefjärden som jag alltid cyklar

förbi



Jag lovar att jag kommer somna ovaggad ikväll, känns som om jag skulle kunna somna nu!



/Kram & Godnatt

Av Hanna Boman - 5 maj 2013 22:23

I eftermiddags tog jag bussen ut till Lyckeby för att fira mitt söta & goa kusinbarn på hennes 7-årsdag (hon fyller år på tisdag 7/5). Så lite kalas i förskott, där nästan alla var med.

Eftersom jag kom lite senare än alla de andra så fick jag äta lunchen alldeles själv, fast det fanns ju självklart folk runt omkring mig, för de höll just på att duka fram födelsedagfika. Och det var riktigt goda bullar och kakor. Sen var det ju även tårta eller rättare sagt en riktigt god kladdkaka, som bara var sååå god...mums!

Hehe, man kan väl inte säga att det var någon större paus för mig mellan mat och fika. Men så är det ju när man blir lite sen på grund av annat som var tidigare för mig!


Maten bestod av kycklingklubbor & ris & sås & grönsallad, riktigt gott!


Lite senare sedan så var det lite kvällsfika också, med smörgås och en massa goa pålägg!



TACK för ett riktigt trevligt kalas! 



~~Tyvärr så blev det inga bilder här heller, inte ens matbilder...hehe!~~



Av Hanna Boman - 5 maj 2013 21:55

Idag var det en fantastiskt fin gudstjänst i Pingstkyrkan där Bengt Johansson var inbjuden som gäst. Och då kunde ju INTE jag låta bli att ta mig dit.

Han är en fantastiskt bra sångare och har skrivit en massa bra sånger. Jag har aldrig hört honom sjunga och spela lajv tidigare, men nu har jag och det känns riktigt bra!

Det var ju även en fin och härlig nattvardsgudstjänst också, med en massa förbön...en helt underbar gudstjänst helt enkelt!

I februari så köpte ju jag Bengt Johansoons samlings-CD, som heter "50 sånger" och den är helt enkelt min favoritskiva fullt ut! 

 

Den här skivan




 


Tyvärr så blev det inga bider tagna av mig med min kamera idag, så dessa bilderna är fram-googlade...hmm!



TACK för en fantastiskt fin gudstjänst!

 

  

Av Hanna Boman - 4 maj 2013 23:15

Lite senare under dagen så tog vi oss bort till Eivor & Martin för att träffa dem en stund också. Henrik är ju bara "hemma" nu över helgen, och åker tillbaka till Stockholm imorgon igen.

Så där blev det lite eftermiddagsfika, med både kakor & bullar och sjölvklart kaffe till förstås.


   


TACK för en trevlig stund idag!


 

Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards