Direktlänk till inlägg 20 november 2014

Viktväktarna

Av Hanna Boman - 20 november 2014 19:50

Jahaja, nu så är det torsdag och jag är på banan igen vad det gäller Viktväktarna. Det är ju så att min dag för Viktväktarna är på torsdagarna, men så infaller dig ju sig så ibland att det kommer nånting annat ivägen och då blir det på tisdagen istället förstås...eftersom jag inte bara inte kan dissa, för sån är ju jag!


Vad pratades det om på mötet idag då? Jo, det pratades om "Vad är dina framgångar värda?" Och då pratades det om olika belöningar som man kan ge sig själv t ex om man har fått en stjärna t ex, och för att få en stjärna...så ska man ha gått ner 3 kg. Sen är det ju flera framgångar som att få sitt måttband, har man fått det så har man gått ner 5% äv sin startvikt. Efter man har gått ner 10 % då får man en nyckelring där man sedan kan hänga upp sin nyckel på, då man kommit till sin MÅLVIKT! Sen då man gått sin JÄMVIKT klart så blir man ju GULDMEDLEM och får sin första "hårda stjärna", för de där stjärnorna man får vid varje -3kg...då är ju dem ett klistermärke som sätts på boken.

Och jag fick 3 sådana stjärnor innan jag kom i MÅL.


Jaha, och vad talade vågen om idag då jag ställde mig på den? Oups, det blev ju ett litet eller ganska så stort plus...fast jag vet ju med ganska stor säkerhet vad detta plusset beror på, men inget jag tänker tala om här.

Den lilla "usla vågen" stannade på 59,6 kg som resulterade i +0,8 kg, fast jag tänkte lite innan och sa väl till Stina också: "Blir det plus på vågen idag, så bjuder jag på det!"

Men jag är inte alls missnöjd över det, för sådana veckor har man ju ibland...då det blir plus och jag behöver ju inte på långa vägar betala någon medlemsavgift, och sen vet jag med största säkerhet att det kommer bli ett minus till nästa vecka igen. Så enkelt är det!





 

Den här bilden visade sig på mobilen efter att jag skrivit in dagens vikt





 

   Här är min nyckelring med både

nyckel & två guldstjärnor

...den andra stjärnan fick jag när jag varit guldmedlem 1 år,

så nu väntar jag på min tredje också...fast är ett tag till ~maj-2015~





 ~~~Lite attans får jag nog lov och säga, men jag kan ju för mitt liv Inte hitta mitt MÅTTBAND...för annanrs

skulle jag ju lägga en bild på det också förstås~~~









 




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna Boman - Måndag 18 mars 23:12

TEMADAG!   Nja, nu så är väl inte jag riktigt vad jag ska skriva om just den här dagen eftersom jag inte åker buss så värst mycket längre. Men då jag åkte buss, så nog hade man väl sina olika favvochaffisar då man satt/stod och väntade på busse...

Av Hanna Boman - Måndag 18 mars 21:07

#melodifestivalen2024    

Av Hanna Boman - Måndag 18 mars 12:32

Nu så har den första semifinalen gått av stapeln idag av Vi i femman, där det var Musikugglan klass 5A som mötte sin paralellklass så Musikugglan klass 5B där det var lika spännande denna gången om inte lite mer spännande med tanke på semifinal!   ...

Av Hanna Boman - Söndag 17 mars 20:23

#melodifestivalen2024    

Av Hanna Boman - Söndag 17 mars 18:42

Jamen vuílken fantastisk gudstjänst man har varit på den här söndagen, som började med lovsånger tillsammans med lovsångsteamet!   Den här söndagen så hade vi besök, fast det är väl nu lite fel att säga...när han blivit anställd så var det  Sta...

Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards