Alla inlägg under april 2015

Av Hanna Boman - 16 april 2015 20:10

Jomen, den här veckan har jag varit till Viktväktarna idag. Eh, jag är ju där i stort sätt vilken dag som helst i veckorna som det är öppet här i Karlskrona...jag tro nog att ni har läst eller hör mig säga det många gånger tidigare va? 

Det var ganska mycket medlemmar som var där idag, tror nog att alla extrastolarna användes. Fullsatt var det i alla fall!

Vad handlade det om idag då? Jepp, det handlade ju om MOTION.

Stina brukar säga att det finns en del som får "allergiska reaktioner" om man ens nämner ordet MOTION. ~~För varför ska "jag" träna, finns väl ingen anledning?~~

Fast det gör ju det, för att kroppen och ens rörlighet ska fungera och må bra...så måste man ju ut och röra på sig genom promenader & styrketräning & cykling & löpning (finns ju mycket annat också förstås).

Men vad talade vågen om idag då jag ställde mig på den då? Jaop, den säger väl inte sådär jättemycket va? Utan den bara visar ju med siffror precis som alltid. Nja, fast idag var jag väl kanske inte riktigt nöjd...eller? Jodå, jag är nöjd även om den visade ett ynka litet plus.

Så idag blev det 59,5 kg som fick resultera i +1,0 kg.

Stina sa till mig då hon skrev ner resultatet: "Jaa, så såg det ut den här gången..."  Då svarade jag bara: "Jaja, men det får jag träna bort imorgon."  

Jag är nöjd, för så är det...att vissa veckor blir det plus och andra veckor blir det minus!





 

Såhär visade appen då jag skrev in mitt viktresultat












 








Av Hanna Boman - 15 april 2015 23:30

Jamen, idag så har jag haft en relativt stor shoppingdag på diverse grejer (har kommit in lite extra pengar på kontot nu). 

Det allra första jag köpte var ett par blåa stretchbyxor på Cubus och så hade de sedan 25%-kampanj på en del av ISADORAs grejer. Eh, jag brukar väl inte vara den som använder mig av så väldigt mycket Make-up...mer än mascara typ. Fast nu så blev det att jag köpte mig lite ögonskugga i alla fall, får väl se när jag kommer använda den. Känns lite som att jag nog skulle behöva köpa mig en "sminkbok" eller så för att kunna lära mig lite.

Sen så tog jag mig in på KICKS och köpte en flaska Torrschampoo. Jag har nog aldrig haft det innan, men ville testa. Får väl se om det är bra, spännande!


Senare sen på eftermiddagen efter att ha varit hemma en stund eller att par timmar, så tog jag mig ut på stan igen och då blev det raka vägen in på JC...#Hannasjeansaffär och då träffade jag på en jättetrevlig säljare, eller vad man nu säger. Jag fick i stort sätt hjälp med detsamma, hehe...det var bara jag som kund inne i affären då också.

Men då blev det att jag köpte mig ett par nya jeans av märket CROCKER förstås. De var riktigt mörkblå, nästan precis som jag ville ha och självklart så fick de ju läggas upp eftersom jag inte är så lång. Fast jag är ju ingen lite pygmé i alla fall, för då skulle jag inte ha varit längre än 155 cm och där under (google).



Javisstja, jag slank ju visst in en sväng på InterSport också för att köpa en vattenflaska (ville ha en ny färg).




 


 


 





 




 



 




 




 






 




    














Av Hanna Boman - 14 april 2015 15:54

Efter att vi hade skiljts åt efter fikastunden så tog jag mig in på TGR, och dörren stod öppen...så betydligt lättare att ta sig in och ut då.
Jag visste väl inte riktigt vad jag skulle ha, eller om jag egentligen behövde något. Men när jag kollade upp på en vägg precis innanför dörren, fick jag syn på dessa...funderade lite först på vad det var, trodde det var typ grytunderlägg...men upptäckte sedan att det var en grej för att få upp burklock och annat som sitter åt.
5-pack för endast 20:-, kanske inte är den bästa kvaliten...men var ju typ superbilligt! :)




 







    

Av Hanna Boman - 14 april 2015 14:32

Jepps, nu i söndags så gjorde jag en beställning på två nya mobilskal igen från www.fyndiq.se men ett av dem kom idag...trodde väl att bägge två skulle ha kommit idag, men den som vänta på något gott...väntar aldrig för länge (eller hur är det man brukar säga).

Det låg "bara" ett litet paket här innanför dörren när jag kom hem nu och kunde ju inte tänka mig att det var båda två skalen som kommit. Men jag är supernöjd och känner ju att jag har väl halvtröttnat på min gröna färg på mobilen nu och skulle nog inte välja den färgen idag om jag skulle skaffa ny mobil, utan då skulle det nog ha blivit vit!




 

Här är det jag fick idag



 

...och detta beställde jag också, men får

nog säkert det imorgon






Av Hanna Boman - 14 april 2015 14:20

Åååh, vilken trevlig & supermysig fikastund vi fick idag uppe på EspressoHouse för första gången med Elin & Signe (måste ju få vara med på ett litet hörn också förstås). :)

Hehe, första gången för mig tror jag som jag har träffats över en fikadejt redan klockan elva på förmiddagen. Men det var ju inga problem alls egentligen, utan funkade faktiskt jättebra! Många lediga platser, så inte alls svårt att hitta oss en plats. Jätteskönt! :)




 

Caffe Latte med Irish Coffe

&

Chokladmuffins





TACK snälla Elin för idag och detta får vi ju göra om igen! 







 





 

Av Hanna Boman - 12 april 2015 19:30

Ojojoj, det känns ju som om det var 100 år sedan som jag var på gudstjänst i "min egen kyrka"! Alltså, jag kände ju igen mig och sådär såklart...men kändes ändå hur längesen som helst!


Men vilken fantastiskt fin och bra gudstjänst. Amanda sjöng & spelade så bra som hon brukar göra, ett tag sedan som hon var med nu i just gudstjänsten. Roligt att få höra henne, helt klart!

Sen icke att förglömma så tändes ju "barnens ljus" och då var det ju en liten stund för barnen, men mötesledaren Sören tände bara ljuset och så bad vi "Gud som haver".




 


Och idag så hade vi en "gästpredikant", fast han är ju van vid kyrkan och har predikat eller haft en del kåserier tidigare. Hampus Flyman, han hade en väldigt bra predikan och han är så duktig på att förmedla budskapet på helt rätt sätt! 




 

Amanda Dahl




 

Hampus Flyman









 

Av Hanna Boman - 11 april 2015 19:21

Jajemen, idag har jag varit inne och jobbat igen...bara det att i början av veckan så trodde inte jag att denna lördag var min "jobbarlördag", hahaha! 

Men så var det ju visst och efter att ha chattat med en på Facebook i tisdags, då trillade polletten ner hos mig och då kom jag ju på att "Javisstja, detta är ju min lördag som jag ska jobba!"

Dagen idag har gått bra, och nu så har jag varit där ungefär lika många måndagar som lördagar sammanlagt. Åååh, yeaaah...vad tiden går fort att det redan är så mycket eller många gånger.

Nu så kan jag väl knappast säga något om att jag har jobbat med en ny "arbetsgrupp", eftersom jag jobbade ju med dessa för sex veckor sedan också. Eh, någon ny kanske det var...men ingen som jag inte kände eller så.


En riktigt bra och rolig dag att jobba idag, precis som alla dagar egentligen. Roligare att jobba en lördag, oftast mer folk som är inne och fikar & handlar då. Men idag så var det väl lite mindre folk, fast var väl lite också för att det var makrnad i Lyckeby också.










 

Av Hanna Boman - 10 april 2015 15:50

Jahaja minsann, jag har ju varit till Viktväktarna idag också...för det är ju så att jag bara måste ta mig dit varje vecka som vanligt och då fick det bli idag!

Och idag gick vi igenom vad som finns i skafferiet & kylskåpet & frysen hemma hos oss. Ja, vi fick i alla fall säga vad som fanns hemma i våra gömmor...hehe!

Det finns ju en hel del, både bra och "dåliga" grejer...nu vet jag inte riktigt om man kan säga "dåliga" grejer, men en del saker som inte "bra-att-ha". Äsch, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det.

Men saker som glass & kakor & bullar & choklad & chips & godis. Det där kan ju bara vara något som inte är så bra, eller?

Neej, nu är det nog "färdig-skrivet/pratat" om detta tror jag allt!


Och nu tror jag väl minsann att ni vill veta vad vågen visade då jag ställde mig på den, eller hur? För precis vad jag sa eller skrev här förra veckan så var jag ju säker på att det skulle bli ett minus den här veckan.

Och visst hade jag väl rätt också, eftersom den denna veckan visade 58,5 kg som då resulterade i -1,5 kg.


Bra jobbat Hanna, men hur är det nu egentligen? Ska inte du hålla dig på din MÅLVIKT som då är 60 kg?

Stina sa faktiskt till mig idag, som hon väl egentligen har sagt tidigare också: "Du hoppar lite upp och ner."

Jag svarade eller kommenterade lite: "Jaa, jag gillar att hoppa..." (lite ironi, var det väl i det) 







 




Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards